Actualitate

Accident în Piața Unirii, între două mașini! O femeie a fost transportată de urgență la spital

Un accident rutier grav a avut loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca între două mașini. În urma impactului, o femeie a fost rănită.

O femeie a fost transportată de urgență la spital, după accidentul din Piața Unirii / Foto: depositphotos.com O femeie a fost transportată de urgență la spital, după accidentul din Piața Unirii / Foto: depositphotos.com

 

 


Accidentul s-ar fi produs din cauză că unul dintre șoferi nu a păstrat distanța regulamentară.

 


În urma accidentului, unul dintre șoferi, o femeie în vârstă de 39 de ani, a fost transportată cu ambulanța la spital pentru îngrijri medicale:

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în Paiața Unirii din municipiul Cluj-Napoca.


Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare (față-spate) între un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 de ani. În urma impactului femeiea a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.

Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Numărul accidentelor grave în care au fost implicate trotinete electrice a crescut de aproape 20 de ori în ultimii ani

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina în parapeți, pe A3! A fost transportat de urgență la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter