Actualitate

Bărbatul care a luat bani din cutia milei a mai furat și 14 perechi de ochelari dintr-o optică

Bărbatul de 41 de ani din Brașov, care a furat din cutia milei a Bisericii Sf. Mihail, a mai furat în aceeași zi și 14 perechi de ochelari dintr-o optică.

Bărbatul care a furat din cutia milei a mai furat și 14 perechi de ochelari dintr-o optică. FOTO: Depositphotos.com Bărbatul care a furat din cutia milei a mai furat și 14 perechi de ochelari dintr-o optică. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Joi, 1 septembrie, bărbatul  a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cel în cauză fiind cercetat în două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat. Bărbatul care a furat 3.000 de lei din cutia milei de la Biserica Sfântul Mihail a mai furat și 14 perechi de ochelari dintr-un magazin, în noaptea aceleiași date.

 


Polițiștii din cadrul Secției 1 Polițe Cluj-Napoca, aflându-se în continuarea cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt din data de 26 august, au constat că acesta ar mai fi săvârșit o infracțiune de furt la aceeași dată.

Din informațiile și investigațiile efectuate a reieșit faptul că la data de 26 august, în intervalul orar 01.50 – 02.45, bărbatul ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale de pe strada Memorandumului, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras 14 perechi de ochelari, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei.


Astfel, la data de 31 august, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 1 septembrie a.c. a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Hoțul care a furat din cutia milei a Bisericii Sf. Mihail „a spart” banii la păcănele

Ultimele Stiri
abonare newsletter