Actualitate

Ce a pățit o pizzerie din București care și-a vopsit numărul de telefon pe trotuare: „Să vă fie rușine!”

O pizzerie din București care și-a însemnat pe trotuare numărul de telefon a fost blamată public de primar pe internet, care i-a trimis pe polițiști „să le bată la ușă”.

Ce a pățit o pizzerie din București care și-a vopsit numărul de telefon pe trotuare: „Să vă fie rușine!”. FOTO: Pixabay Ce a pățit o pizzerie din București care și-a vopsit numărul de telefon pe trotuare: „Să vă fie rușine!”. FOTO: Pixabay

 

 


O pizzerie din Capitală a fost blamată public de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Municipiului București, după ce și-a vopsit numele și numărul de telefon pe mai multe trotuare din oraș. 

 


Edilul i-a acuzat pe aceștia de vandalism și a trimis Poliția Locală să facă verificări. Mai mult, Ciucu le-a reproșat acestora că sunt „niște derbedei” și că nu au respect față de oraș.

„Nu cumpărați de pizza de la Presto pentru că nu au niciun respect față de orașul nostru și se comportă ca niște vandali. Am dispus Poliției Locale sa ii cerceteze pentru vandalism. Să vă fie rușine, Presto! Vă comportați ca niste derbedei. P.S. Iar pizza voastră e proastă și vine mereu rece”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Biserica Sf. Mihail a fost VANDALIZATĂ. Hoții au furat 3.000 de lei din cutia milei - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter