Actualitate

Bătrân de 70 de ani, la un pas de moarte după ce a căzut în Someș. Victima a ajuns la spital. VIDEO

Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost la un pas de moarte, duminică, după ce a căzut în apele râului Someșul Mic, în zona Sălii Sporturilor. Bătrânul a fost transportat de urgență la spital.

Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost la un pas de moarte, duminică, după ce a căzut în apele râului Someșul Mic, în zona Sălii Sporturilor. Foto: ISU Cluj Un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost la un pas de moarte, duminică, după ce a căzut în apele râului Someșul Mic, în zona Sălii Sporturilor. Foto: ISU Cluj

 

 


Bătrânul a fost scos din apă fără semne vitale, dar după manevrele de resuscitare și-a revenit și a fost transportat de urgență la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj Napoca au intervenit în această seară pentru a scoate un bărbat căzut în apele râului Someșul Mic, în apropierea străzii Splaiul Independenței.


La fața locului au fost dislocate două autospeciale, o barcă, precum și două echipaje SMURD și SAJ. În momentul sosirii salvatorilor la locul solicitării bărbatul fusese luat de ape și purtat la o distanță de cca 500m în aval față de locul unde a fost văzut ultima oară.

Pompierii au reușit să îl observe cu ajutorul localnicilor la timp și să-l scoată imediat din apă. Acesta era în stare de inconștiență și fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD, SAJ cu sprijinul pompierilor.


În urma intervenției salvatoare, bărbatul în vârstă de cca 70 de ani și-a recăpătat semnale vitale. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Persoană ÎNNECATĂ ÎN SOMEȘ, la DEJ

Copilul dispărut în lacul Laguna Albastră A MURIT! ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

abonare newsletter