Actualitate

Fântână din Câmpia Turzii, plină cu spumă. Primarul municipiului: „I-am identificat pe cei care au făcut «spume»” FOTO

În această săptămână, patru adolescenți din Câmpia Turzii au vărsat 7 flacoane cu detergent și șampon în fântâna arteziană din Cartierul Sâncrai. Primarul din Câmpia Turzii i-a identificat pe cei care au făcut „spume”.

În această săptămână, patru adolescenți din Câmpia Turzii au vărsat 7 flacoane cu detergent și șampon în fântâna arteziană din Cartierul Sâncrai/ Foto: Facebook - Vascan Catalin Adrian În această săptămână, patru adolescenți din Câmpia Turzii au vărsat 7 flacoane cu detergent și șampon în fântâna arteziană din Cartierul Sâncrai/ Foto: Facebook - Vascan Catalin Adrian

 

 


În dimineața zilei de marți, 23 august, fântâna arteziană din cartierul Sâncrai din Câmpia Turzii a fost plină de spumă.

 


Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat că în spatele acestui act de vandalism s-au aflat 4 adolescenți. Aceștia ar fi turnat 7 flacoane cu detergent și șampon în fântână.

Distracția i-a costat pe adolescenți 2.000 de lei.


„I-am identificat pe cei care au făcut «spume» în Parcul din Sâncrai

În această săptămână, patru adolescenți din Câmpia Turzii au vărsat 7 flacoane cu detergent și șampon în fântâna arteziană din Cartierul Sâncrai. Apoi, dând dovadă de o aroganță maximă, au lăsat flacoanele goale pe coșul de gunoi de lângă parc.


Pe baza înregistrărilor video de la fața locului, i-am identificat pe cei 4.

Pentru isprava lor teribilistă, dar lipsită de bun simț și grijă față de mediul înconjurător, cei 4 s-au ales cu câte o sancțiune contravențională, în valoare de 2000 de lei, fiecare!


De multe ori, anturajul sau dorința de a ieși în evidență îi determină, în special pe adolescenți, să facă fapte pe care, ulterior, le-ar putea regreta sau care le-ar putea aduce cercetări sau condamnări penale.

Pentru a evita acest lucru, părinții ar trebui să se preocupe mai mult de copii, iar prin «a ne preocupa» nu ne referim la ultimul model de smartphone, ci la o educație bazată pe încredere și respect reciproc.

Instalați-vă aplicații de telefon pentru controlul parental, faceți tot posibilul să cunoașteți anturajul copiilor voștri, nu îi lăsați în grija străinilor și discutați în mod permanent cu ei.  Să prevenim, pentru a nu avea ce combate!”, a transmis primarul municipiului Câmpia Turzii.

 

CITEȘTE ȘI:

Vandalism în Parcul Rozelor! Coșurile de gunoi, distruse și incendiate: „Se întâmplă de ani de zile” FOTO

Artă sau vandalism? Clujul, împânzit de grafitti, mâzgălituri şi mesaje obscene FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter