Actualitate

ACCIDENT cu trei mașini în Dej. Un bărbat a fost transportat la spital

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini și o autoutilitară a avut loc în vineri dimineața pe strada Ion Pop Reteganul, din municipiul Dej.

În urma accidentului o persoană a fost transportată la spital/ Foto: depositphotos.com În urma accidentului o persoană a fost transportată la spital/ Foto: depositphotos.com

 

 


În urma accidentului, un bărbat de 64 de ani a fost transportat la spital.

 


„La data de 26 august a.c., în jurul orei 8.40, polițiștii au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, produs pe strada Ion Pop Reteganul din municipiul Dej.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu două autovehicule care circulau din sensul opus, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 58 de ani și un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani.


În urma coliziunii, bărbatul de 64 de ani a avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un șofer rupt de beat a provocat un accident pe Calea Florești! Ce alcoolemie avea?

Accident în comuna Mica, Cluj! Un camion și o mașină au ajuns în șanț. FOTO

Copil de 8 ani, lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului

Ultimele Stiri
abonare newsletter