Actualitate

Mașină făcută PRAF pe Traian Vuia. Un tânăr a fost transportat la spital. VIDEO

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. Un tânăr de 28 de ani a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe marginea drumului.

Un tânăr a fost transportat la spital/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca Un tânăr a fost transportat la spital/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


UPDATE ORA 14:01

„Accident produs în jurul orei 00.30, pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca.


Un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava, care se deplasa cu autoturismul înspre Apahida, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat, rezultând rănirea acestuia și transportarea la spital”, a declarat IPJ Cluj.

Știrea inițială


Solicitarea pentru intervenția echipajelor ISU a fost înregistrată în jurul orei 00:30.

În urma accidentului, tânărul a fost transportat la spital.


„A fost dislocat la fața locului un echipaj SMURD, care a consultat un tânăr de cca 20 de ani, în stare de conștinență și cooperant. Acesta a fost transportat la unitatea de primiri urgențe, pentru investigații de specialitate. La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare. De asemenea, a fost alertată și o autospecială cu modul de descarcerare la locul accidentului, însă în momentul sosirii la fața locului nu se mai aflau ocupanți în autoturism. Solicitarea pentru intervenția echipajelor ISU a fost înregistrată în jurul orei 00.30”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

 


Sursa video: Vasy Vasy - Info Trafic Cluj-Napoca

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL pe Valea Oltului. O familie a murit după ce mașina lor a intrat într-un TIR. FOTO

Accident în comuna Mica, Cluj! Un camion și o mașină au ajuns în șanț. FOTO

abonare newsletter