Actualitate

COD PORTOCALIU de vijelii în localitatea Beliș din Cluj

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting de vijelii pentru o localitate din județul Cluj.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting de vijelii pentru o localitate din județul Cluj/ Foto: pixabay.com Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting de vijelii pentru o localitate din județul Cluj/ Foto: pixabay.com

 

Potrivit meteorologilor, localitatea Beliș din județul Cluj, se află până la ora 15:00 sub avertizare cod portocaliu de vijelii.


 

Vor fi semnalate averse torențiale care vor depăşi 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului.


Amintim că județul Cluj se află până miercuri sub cod galben de ploi torențiale.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.


 

CITEȘTE ȘI:

Meteorologii au PRELUNGIT codul galben de ploi torențiale în Cluj! VEZI până când este valabil

Bilanțul furtunilor din ultimele zile. Trei comune din Cluj, afectate de ploile abundente

Ultimele Stiri
abonare newsletter