Actualitate

Meteorologii au PRELUNGIT codul galben de ploi torențiale în Cluj! VEZI până când este valabil

Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a emis, marți, o nouă avertizare Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii pentru mai multe județe din țară, inclusiv Cluj.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a emis, marți, o nouă avertizare Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii pentru mai multe județe din țară, inclusiv Cluj/ Foto: Copaciu Paula/monitorulcj.ro Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a emis, marți, o nouă avertizare Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii pentru mai multe județe din țară, inclusiv Cluj/ Foto: Copaciu Paula/monitorulcj.ro

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, noi atenţionări Cod galben şi Cod portocaliu de vreme instabilă şi ploi abundente, valabile în aproape toată ţara până miercuri dimineaţa.

 


Avertizarea este valabilă până miercuri, 24 august, ora 10:00.

Avertizarea de vreme rea/ Foto: ANM

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.


 

CITEȘTE ȘI:

Bilanțul furtunilor din ultimele zile. Trei comune din Cluj, afectate de ploile abundente

Cod galben de inundații pe râuri din Cluj! Se pot depăși cotele de apărare

Ultimele Stiri
abonare newsletter