Actualitate

Șofer inconștient! Tânăr de 23 de ani, prins DROGAT la volan pe o stradă din Gherla

Un tânăr de 23 de ani a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea drogat pe strada Parcului din Gherla, județul Cluj.

Un tânăr de 23 de ani a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea drogat pe strada Parcului din Gherla, județul Cluj/ Foto: depositphotos.com Un tânăr de 23 de ani a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea drogat pe strada Parcului din Gherla, județul Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


În cadrul controlului, acesta a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiști, rezultatul indicând prezența substanțelor interzise.

 


„La data de 21 august a.c., în jurul orei 17.10, polițiștii municipiului Gherla au oprit pentru verificări, un autoturism condus pe strada Parcului, de un tânăr de 23 de ani, din județul Cluj.

În cadrul controlului, acesta a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiști, rezultatul indicând prezența substanțelor interzise, tânărul fiind astfel condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice.


În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un șofer DROGAT a amenințat cu CUȚITUL un bărbat, în trafic, în Centru în Cluj-Napoca. FOTO

INCONȘTIENȚĂ la volan! Șofer drogat și fără permis, prins pe strada Dorobanților, din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter