Actualitate

Cine e tânărul care a incendiat poarta Primăriei Cluj-Napoca? Probleme psihice sau drogat?

Tânărul care a dat foc porții de protocol a Primăriei Cluj-Napoca are 27 de ani, este din comuna Aghireșu și la momentul incendierii s-ar fi aflat sub influența unor substanțe.

 

„La data de 20 august, în jurul orei 20.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe ușa de acces în Primăria municipiului și pe treptele din fața acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale. La scurt timp după sesizare, acesta a fost depistat și imobilizat de polițiști în zona centrală a orașului și a fost condus la unitatea de poliție”, spun polițiștii.


În urma administrării probatoriului, fața de tânărul în vârstă de 27 de ani, din comuna Aghireșu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI 


INCREDIBIL. Un bărbat a dat foc uşii de intrare în Primăria Cluj-Napoca. FOTO/VIDEO

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și  tulburarea ordinii și liniștii publice. Este o anchetă aflată în desfășurare. Din primele informații, acesta manifesta un comportament agitat”, mai spun polițiștii.

Potrivit unor surse, tânărul a fost internat la psihiatrie până în 6 august pentru consum de droguri și tulburări de personalitate. A mai încercat să incendieze coșuri de gunoi din oraș.

CITEȘTE ȘI:

INCREDIBIL. Un bărbat a dat foc uşii de intrare în Primăria Cluj-Napoca. FOTO/VIDEO

Analiză. Primăria Cluj-Napoca taie finanţarea de la metrou, modernizarea unor străzi, inclusiv Calea Mănăştur, poduri şi parcuri pentru aqua park şi viitorul bazin de înot din Borhanci!

Consilier din Primăria Cluj-Napoca, găsit incompatibil de ANI

Ultimele Stiri
abonare newsletter