Actualitate

Accident în judeţul Cluj. Trei persoane rănite

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit duminică dimineață la un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Câțcău spre Baia Mare.

foto ISU Cluj foto ISU Cluj

 

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 5.30 în această dimineață, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism avariat în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acesta", transmite ISU Cluj.


Două femei și un bărbat, în vârstă de circa 60 de ani, au primit primul ajutor calificat de la echipajele SMURD și SAJ prezente la fața locului și au fost transportate la spital. Aceștia prezentau multiple traumatisme erau în stare de conștiență și erau cooperanți.

„Accident rutier produs pe DN 1C, în afara localității Câțcău, în jurul orei 05.30. Un conducător auto în vârstă de 67 de ani, din Republica Moldova, care se deplasa înspre Baia Mare, a pătruns pe sensul opus, ulterior autoturismul părăsind partea carosabilă. Două femei, de 52 și 67 de ani, dar și un bărbat de 52, pasageri în autoturism au fost transportați la spital”, transmit polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu devastator în Câțcău. Focul a lăsat pagube însemnate. GALERIE FOTO

Accident între o mașină și un tractor cu remorcă, în Câțcău! Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital. FOTO

Incendiu într-o gospodărie din localitatea Câțcău. Acoperișul unei anexe a casei a ars

Ultimele Stiri
abonare newsletter