Actualitate

Un camion încărcat cu lemne a fost cuprins de FLĂCĂRI în Vâlcele. VIDEO

Un camion încărcat cu lemne a fost cuprins de flăcări, vineri, 19 august, în localitatea Vâlcele, județul Cluj.

Un camion încărcat cu lemne a fost cuprins de flăcări, vineri, 19 august, în localitatea Vâlcele, județul Cluj/ Foto: ISU Cluj Un camion încărcat cu lemne a fost cuprins de flăcări, vineri, 19 august, în localitatea Vâlcele, județul Cluj/ Foto: ISU Cluj

 

 


UPDATE ORA 16:37

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un autocamion ce se deplasa pe E60, la intrare în localitatea Vâlcele, încărcat cu trunchiuri de brad.

În momentul sosirii la fața locului echipajul autospecialei a găsit cabina autocamionului cuprinsă în totalitate de flăcări, ce erau pe punctul de a se extinde la lemnele încărcate pe remorcă și la combustibilul din rezervorul autocamionului.


Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, fiind distrus numai capul tractor autocamionului. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a fost o defecțiune a camionului”, a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială


Flăcările au cuprins cabina unui camion încărcat cu lemne.

„Este vorba despre un incendiu care a cuprins cabina unui autocamion încărcat cu lemne, anunțat de cca 20 min. Pentru stingerea acestuia a fost dislocată o autospecială din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.


Flăcările au fost lichidate în cea mai mare parte. Până în prezent nu sunt persoane care să solicite consult medical”, a declarat ISU Cluj.

Sursa video: Uțiu Alin- INFO TRAFIC jud. Cluj

CITEȘTE ȘI:

Incendiu PUTERNIC la un restaurant de 2.000 mp din Turda! Pompierii au intervenit în număr mare. FOTO/VIDEO

Incendiu devastator în Câțcău. Focul a lăsat pagube însemnate. GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter