Actualitate

Incendiu PUTERNIC la un restaurant de 2.000 mp din Turda! Pompierii au intervenit în număr mare. FOTO/VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineață la un restaurant din Turda, de pe Aleea Durgău. Până la sosirea pompierilor, flăcările au cuprins interiorul clădirii care are 2.000 de mp.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineață la un restaurant din Turda, de pe Aleea Durgău/ Foto: ISU Cluj Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineață la un restaurant din Turda, de pe Aleea Durgău/ Foto: ISU Cluj

 

UPDATE ORA 11:00


 

„Flăcările au fost lichidate după mai bine de două ore de eforturi susținute ale pompierilor. În aceste momente se mai acționează pentru stingere a focarelor mocnite și decopertare tablei acoperișului, având în vedere că structura din lemn de susținere a acesteia a fost afectată în totalitate de incendiu. 


A fost distrus în totalitate un imobil în care funcționa un restaurant, spații de cazare și grajduri pentru cai. Personalul de pe locul de muncă au evacuat, până la sosirea pompierilor, persoanele cazate și caii din secțiunea destinată pentru găzduirea acestora. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical”, a declarat ISU Cluj.

Știrea inițială


Potrivit pompierilor, la fața locului acționează un dispozitiv mărit de stingere a incendiilor cu cinci autospeciale de stingere, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda și 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire a unui restaurant situat pe Aleea Durgău din municipiul Turda. În momentul sosirii primelor echipaje la fața locului s-a constatat că flăcările se manifestau generalizat în interiorul clădirii, care are o suprafață de cca 2000mp.


La fața locului acționează un dispozitiv mărit de stingere a incendiilor cu cinci autospeciale de stingere, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD.
Până în acest moment nu au fost persoane care să solicite consult medical”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.


„Incendiul izbucnit în această dimineață la Biniște și cai (Turda) a fost stins. 

Clădirea cea mai nouă din cadrul complexului turistic a fost afectată semnificativ de incendiu, dar, din fericire, toți angajații și animalele sunt în siguranță și nu au avut de suferit. De asemenea, turiștii cazați în sectoarele neafectate au fost evacuați. 

Niciuna dintre persoanele aflate în complex în momentul izbucnirii incendiului nu a avut nevoie de serviciile medicale puse la dispoziția lor”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții complexului turistic care a fost cuprins de flăcări.

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Incendiu VIOLENT la o biserică din Egipt. Peste 40 de persoane au murit și 14 au fost rănite

INCENDIU la o hală din Turda! 50 de mp au fost cuprinși de flăcări

abonare newsletter