Actualitate

Sala de sport supremă de acasă – îndeplinește recomandările specialiștilor Sportano (P)

A face mișcare și a te antrena frecvent nu presupune neapărat un abonament lunar la o sală sau club de sport.

Dacă vrei să faci mișcare regulat și într-un mod profesionist, alege unele dintre echipamentele oferite în magazine precum Sportano, un loc unde brandurile renumite în domeniu s-au reunit pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii când vine vorba despre amenajarea unei săli de sport la domiciliu. Specialiștii îți oferă cele mai bune recomandări!

Sala de sport de acasă – informații de bază


Crearea unei săli de sport de acasă ar trebui să înceapă cu găsirea unui spațiu potrivit și a unui furnizor de echipamente de încredere, precum Sportano. Zona de antrenament poate fi o cameră separată sau o parte a unei alte încăperi unde sunetul echipamentului folosit nu va deranja pe nimeni. Mulți oameni decid să amenajeze sala de sport la subsol sau în mansardă. Cu toate acestea, dacă ai o astfel de oportunitate, ia în considerare problema ventilației, care este foarte importantă în cazul utilizării intensive a echipamentelor. O sală de sport de acasă ar trebui să fie sigură. Acordă o atenție deosebită problemei podelei sau finisajului acesteia. Mizează pe material antiderapant pentru a reduce riscul de cădere . 

Echipamentul pentru o sală de sport  acasă nu presupune doar un echipament de exerciții costisitor și complicat. La început, merită să ai grijă de elementele de bază, adică finisaj adecvat și siguranță. Pariază pe:


  • covoraș antiderapant pe podea,
  • ventilație eficientă,
  • un plan eficient pe care vei bifa în primul rând lista echipamentelor necesare. 

O sală de sport  acasă ar trebui să fie echipată cu echipamente mici pe care le vei folosi zilnic. O alegere populară sunt dispozitivele care îți permit să efectuezi multe exerciții, cum ar fi un banc de antrenament sau un aparat multifuncțional, de la branduri precum HMS sauTechnogym, pe care le vei găsi disponibile în magazinul online Sportano.ro. Alege, de asemenea gantere și haltere pentru exerciții cu greutăți diferite. Kettlebell și benzile de exerciții de cauciuc vor fi, de asemenea, utile. Acestea sunt elementele de bază cu care poți dota sala ta de sport.

Ce echipamente sunt necesare pentru sala de sport: verifică recomandările Sportano


Alegerea echipamentului potrivit pentru exerciții trebuie luată în considerare cu atenție și toate achizițiile trebuie adaptate nevoilor tale. Dacă îți pasă de exercițiile de forță de dezvoltare generală, poți opta pentru o stație de exercițiu HMS, Life Fitness sau Multi-gym . Este un echipament profesional, care, permite exerciții foarte versatile ale diferitelor părți ale corpului

O bicicletă eliptică nu trebuie să lipsească în sala de sport de acasă . În magazinul de sport, diverse tipuri de acest echipament sunt disponibile în intervale de preț foarte diferite. Exercițiile pe bicicleta eliptică angajează o mulțime de mușchi, îi întăresc și, în plus, ajută la arderea caloriilor și la dezvoltarea siluetei. 


O bicicletă staționară și un stepper sunt perfecte pentru exerciții cardio și de încălzire . Acestea sunt echipamente relativ ieftine și ușor accesibile, care - ceea ce este important pentru mulți oameni - nu ocupă prea mult spațiu în sala de sport de acasă. 

Un aparat de vâslit este un echipament oarecum discret, care are un efect foarte versatil. Folosindu-l în mod regulat, vei arde o mulțime de calorii, ceea ce îți va permite să pierzi kilogramele în plus și să-ți menții silueta. Dar asta nu este tot – acest echipament din magazinul sport îți permite și să întărești întregul corp. În timpul exercițiilor, el angajează o mulțime de mușchi. 


Cât costă o sală de sport acasă?

Pentru a-ți construi propria sală de sport acasă, ai nevoie nu doar de spațiu, ci și de un buget. Prin urmare, înainte de a începe cumpărăturile, gândește-te ce antrenamente intenționezi să faci. Dacă nu știi încă, alege mai întâi un echipament care îți oferă o mulțime de opțiuni de exerciții.

Din fericire, un buget limitat în prezent nu te împiedică să creezi o adevărată sală de sport acasă. Magazinul Sportano oferă echipamente profesionale de antrenament la prețuri foarte diferite. Nu uita însă, că cele mai de bază modele de echipamente sunt de asemenea grozave dacă tocmai îți începi aventura cu antrenamente realizate acasă. Iar dacă tot nu te poți decide, echipa magazinului îți va oferi asistență de specialitate pentru a te ajuta în luarea deciziilor. De asemenea, amintește-ți că nu trebuie să cumperi toate echipamentele deodată. O sală de sport la tine  acasă poate fi finalizată succesiv în mai multe luni. 

O sală de sport privată este visul multor oameni. Dacă ai puțin spațiu în casa ta, poți începe să îți pui ideea în practică. În prezent, pe piață există o mare varietate de echipamente de antrenament la prețuri accesibile, mai ales dacă decizi să te abonezi la newsletter-ul Sportano, caz în care vei beneficia de reduceri pentru abonați și oferte speciale.

CITEȘTE ȘI:

Boc îi îndeamnă pe clujeni să facă mișcare ca să nu devină obezi: „Mașina e legată de obezitate”

BT Pay te premiază dacă faci mișcare! BT oferă premii în funcție de activitatea ta fizică

O oră de sport în plus nu strică! Ministrul Tineretului și Sportului vrea mai multă mișcare pentru elevi

Ultimele Stiri
abonare newsletter