Actualitate

Teribilism la 15 ani! Dispărută de acasă a doua oară într-o săptămână! Se întâmplă în Floreşti

Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, 13 august, cu privire la faptul că, Rus Maria, în vârstă de 15 ani, din comuna Floresti, a plecat de la domiciliu în cursul zilei de azi, în jurul orei 00.10 și nu s-a întors până în prezent.

 

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă - 1,68 m, 60 kg, ochi albaștri, păr șaten închis, constituție robustă, aluniță pe obrazul drept. 


La momentul plecării aceasta purta jeans albastri, încălțăminte sport de culoare albă, având asupra sa ghiozdan de culoare roșie.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânără sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, transmite IPJ Cluj.


Pe 9 august, poliţiştii făceau apel la populaţie după ce aceeaşi tânără a dispărut de acasă.

„Azi, 9 august, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, Rus Maria, în vârstă de 15 ani, din comuna Florești, a plecat de la domiciliu la data de 8 august, în jurul orei 12.00 și nu s-a întors până în prezent”, a transmis IPJ Cluj. Între timp, tânăra a fost găsită pe raza comunei Frata, nefiind victima vreunei infracţiuni.

CITEȘTE ȘI:

Minoră de 15 ani din Florești, dispărută de acasă/ UPDATE: Minora a fost găsită

O minoră de 13 ani din Dej a fost dată dispărută. Dacă o vedeți, sunați la 112! FOTO

Minoră de 12 ani din Cojocna, dată dispărută de familie! Ați văzut-o?

Ultimele Stiri
abonare newsletter