Actualitate

A 7-a aeronavă Wizz Air a sosit pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. VIDEO

Cea de-a 7-a aeronava a fost așteptată, joi, 11 august, cu tunuri de apă pe Aeroportul Internațional Cluj.

Inaugurarea aeronavei/ Foto: monitorulcj.ro Inaugurarea aeronavei/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Noua aeronavă Airbus A321ceo se va alătura flotei și va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor. 

 


Wizz Air a anunțat că a 7-a aeronavă s-a alăturat flotei sale moderne din Cluj-Napoca. Aeronava de ultimă generație Airbus A321 a Wizz Air va opera pe trei rute nou-introduse ce vor decola către insula grecească Corfu și către orașele italiene Torino și Napoli. Împreună cu noile zboruri, Wizz Air oferă acum 43 de rute la tarif redus de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj către destinații variate din Europa și nu numai.

Pasagerii români pot călători acum din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare luni și vineri, primul zbor decolând pe 1 august. În plus, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino sunt operate în zilele de miercuri și duminică, ambele începând cu 3 august. Toate cele trei destinații către frumoasele țări mediteraneene sunt perfecte pentru vacanțele de familie și cele din timpul verii, pline de cultură, istorie, mâncare delicioasă, plaje pline de viață și experiențe memorabile.


Pe lângă aceste noi piețe, Wizz Air a crescut frecvența rutei Cluj-Napoca – Paris-Beauvais cu încă trei zboruri, la 9 zboruri pe săptămână. Frecvența zborurilor către Barcelona a fost mărită cu două zboruri suplimentare, la 7 zboruri pe săptămână. Rutele către Málaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel-Mulhouse-Freiburg și Memmingen au crescut cu un zbor pe săptămână.

„Eforturile permanente depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de creştere a conectivităţii regiunii, continuă să se bazeze pe profesionalism, viziune și excelență în dezvoltarea celui mai mare aeroport regional din România. Apreciem în mod deosebit decizia companiei Wizz Air de creştere a operaţiunilor de zbor, oferind diversitate alternativelor de călătorie. Avem convingerea că noile destinaţii se vor bucura de aprecierea pasagerilor şi reprezintă un nou vot de încredere cu privire la recuperarea traficului de pasageri existent înainte de pandemie pe aeroportul clujean", a declarat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie cu ocazia acestui eveniment.


Odată cu cele șapte aeronave de la baza din Cluj-Napoca și noile rute care suplimentează rețeaua din România, Wizz Air își consolidează poziția de lider pe piață, drept cea mai mare companie aeriană care operează din Cluj-Napoca. Acest lucru reafirmă angajamentul companiei aeriene de a oferi destinații populare și tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod. Compania aeriană continuă să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea pre-pandemie, lucru dovedit în continuare de celelalte 10 rute care vor crește în frecvență în această vară.

 


Foto: Monitorul de Cluj

Împreună cu noile zboruri, Wizz Air oferă acum43 de rute la tarif redus de pe Aeroportul Internațional Cluj către destinații variate din Europa și nu numai.

„Noua aeronavă Airbus A321 care se alătură astăzi flotei existente, marchează o nouă etapă în transportul aerian pe aeroportul clujean. Aceasta va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor, reafirmând angajamentul ferm de peste 15 ani al companiei aeriene faţă de Aeroportul Internaţional Cluj, prin dezvoltarea opțiunilor de călătorie oferite pasagerilor. Wizz Air a demonstrat că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reușim să oferim clujenilor şi pasagerilor noştri peste 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu", a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

Sursa video: Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Veşti bune de la Aeroportul Internaţional Cluj! Wizz Air va opera în premieră absolută zboruri spre Perugia din sezonul de iarnă al anului 2022

József Váradi, CEO Wizz Air: „Tarom și Blue Air se îndreaptă spre eșec, spre faliment”

abonare newsletter