Actualitate

Noi reguli de utilizare pentru WhatsApp. Poți părăsi grupurile „discret” și poți controla cine vede când ești online

WhatsApp anunță introducerea a trei funcții noi pentru utilizatori. Aceștia vor putea părăsi grupurile fără să observe cineva.

Noi reguli de utilizare pentru WhatsApp. FOTO: Depositphotos.com Noi reguli de utilizare pentru WhatsApp. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Compania WhatsApp a anunțat introducerea mai multor modificări pentru utilizatori. Acestea se referă la posibilitatea de a șterge mesajele trimise timp de două zile, de a ieși din grupuri fără să observe cineva și de a controla cine vede când ești online sau când ai fost activ ultima oară. 

 


Trei funcții noi sunt adăugate la aplicația de mesagerie criptată end-to-end, pe măsură ce compania începe o campanie de publicitate la nivelul Regatului Unit, în fața criticilor guvernamentale. Utilizatorii WhatsApp vor putea părăsi grupurile fără ca toată lumea să știe, scrie SkyNews. Modificările vor permite, de asemenea, utilizatorilor să controleze cine poate vedea când sunt online și să prevină capturile de ecran cu ștergerea automată a mesajelor „Vizualizați o dată”.

Caracteristicile sunt descrise ca modalități de a menține mesajele utilizatorilor la fel de „sigure precum conversațiile față în față” de Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei-mamă a WhatsApp, Meta. Acestea sunt lansate alături de o campanie de publicitate globală care începe în Marea Britanie și India.


Poți părăsi grupurile „discret”

Când oamenii de pe WhatsApp părăsesc chat-urile de grup în prezent, întregul chat primește o notificare că au părăsit, atrăgând potențial atenția nedorită. Compania spune că acum doar administratorii vor primi o notificare.

AplicațIa transmite, de asemenea, tuturor persoanelor de contact ale unui utilizator atunci când acestea sunt online și au aplicația deschisă, lucru pe care utilizatorii vor putea alege să îl partajeze. WhatsApp a avertizat anterior utilizatorii să „trimită doar fotografii sau videoclipuri sub forma View Once doar persoanelor de încredere”, deoarece era posibil să facă o captură de ecran sau o înregistrare a ecranului media înainte ca aceasta să dispară.


Unii au văzut mutarea ca o altă caracteristică pe care WhatsApp a copiat-o de pe Snapchat după introducerea statusurilor în 2017.

În postarea sa în care anunță noile actualizări WhatsApp, Zuckerberg a scris: „Vom continua să construim noi modalități de a vă proteja mesajele și de a le păstra la fel de private și sigure ca conversațiile față în față”.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Opțiune așteptată de toți utilizatorii WhatsApp. A fost anunțată ASTĂZI!

Ultimele Stiri
abonare newsletter