Actualitate

Cerere în căsătorie pe scena Untold. Doi artiști pleacă logodiți de la festival - VIDEO

Un moment emoționant a avut loc sâmbătă seară, pe scena Untold. Doi artiști pleacă logodiți de la festival.

Cerere în căsătorie pe scena Untold. Doi artiști pleacă logodiți de la festival. FOTO: Captură ecran Cerere în căsătorie pe scena Untold. Doi artiști pleacă logodiți de la festival. FOTO: Captură ecran

 

 


Este vorba despre Origen Todoran și Daiana Iuga.

 


„Daiana, vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o cântărețul Origen Todoran, fost concurent la Vocea României, pe iubita sa, aflată pe scenă lângă el.

Acesta a primit răspunsul „DA” la întrebare de la tânăra artistă, care a fost vizibil copleșită de emoții. Ea l-a îmbrățișat pe viitorul ei soț, în fața a mii de spectatori, având lacrimi de bucurie în ochi.


O prezentatoare ProTV, cerută în căsătorie pe Cluj Arena

Tânăra jurnalistă Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie miercuri noapte de Bogdan Rădulescu, unul dintre directorii festivalului Untold.

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a transmis prezentatoarea ProTV, pe contul personal de Instagram.

CITEȘTE ȘI:

Cerere în căsătorie inedită la UNTOLD. O jurnalistă a fost cerută de unul dintre directori: „Mi-ai adus luna de pe cer” VIDEO

abonare newsletter