Actualitate

Traficanți de droguri, arestați în prag de UNTOLD. Distribuiau droguri și etnobotanice în Cluj. VIDEO

Patru traficanţi acuzaţi de DIICOT că distribuiau droguri şi etnobotanice pe raza judeţului Cluj au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în prag de UNTOLD.

Droguri descoperite în urma a 8 percheziții la domiciliu / Foto: Poliția Română Droguri descoperite în urma a 8 percheziții la domiciliu / Foto: Poliția Română

 

 


Joi, 4 august 2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru, 24 de ore, a patru traficanți de droguri.

 


Potrivit unui comunicat al DIICOT, începând cu anul 2020, cei patru inculpaţi au procurat, manipulat, stocat şi distribuit, în mod direct, droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive mai multor consumatori din judeţul Cluj.

8 percheziții la domiciliu

Anchetatorii au făcut în acest caz opt percheziţii domiciliare:


„În urma a 8 percheziții domiciliare efectuate în cauză au fost descoperite și ridicate 880 de grame de substanță psihoactivă, 2 comprimate cu efect psihoactiv, 10 grame de cannabis și 5 grame de hașiș, două cântare electronice cu urmă de substanță, grindere cu urme de THC, ustensile folosite pentru consum cu urme de substanță, mai multe telefoane mobile și un laptop”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul zilei de astăzi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celor 4 persoane, pentru 30 de zile.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

CITEȘTE ȘI:

Sute de jandarmi și polițiști, mobilizați la UNTOLD! Un elicopter MAI va survola zona festivalului

Doi polonezi care veneau la Untold, prinși cu substanțe interzise la graniță: „Mai aveau tuburi cu gaz lacrimogen şi veste anti-înjunghiere”

Ultimele Stiri
abonare newsletter