Actualitate

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! Două persoane, transportate de urgență la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc pe centura Vâlcele-Apahida. UPDATE: Două victime, transportate de urgență la spital.

Mașină răsturnată pe centura Vâlcele-Apahida / Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ Facebook Mașină răsturnată pe centura Vâlcele-Apahida / Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ Facebook

 

 


În jurul orei 14:30 pompierii au fost semnalați cu privire la un accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida din Cluj-Napoca.

Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ

„La fața locului se deplasează două autospeciale și un echipaj SAJ. După finalizarea intervenției vă vom putea oferi detalii despre aceasta”, a transmis ISU Cluj.


Pe pagina de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ un martor a postat imagini de la fața locului și a spus că accidentul este soldat cu o victimă.

Foto: INFO TRAFIC jud. CLUJ

De asemenea, traficul se aglomerează:


„Accident centură (Breteaua de la OMW spre sens Dezmir) spre Turda (...) Se aglomerează. O victimă în ambulanță”, se arată în postarea șoferului.

______________________________________________


UPDATE: Două persoane au fost transportate la spital:

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele-Apahida. Apelul de urgență a venit la ora 14:33, iar la misiune au participat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.


Salvatorii au găsit la fața locului două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat. Un bărbat și o femeie de aproximativ 70 de ani au fost transportați la spital. Aceștia erau conștienți și cooperanți. Nu au existat persoane încarcerate”, a transmis ulterior ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Strada Eroilor din Florești, gata înainte de termen? „Cu certitudine, anul acesta va fi gata”

INCENDIU pe strada Gruia din Cluj! Acoperișul unei case și trei garaje, cuprinse de flăcări. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter