Actualitate

Accident GRAV cu o mașină și două TIR-uri pe centura Vâlcele-Apahida! Șoferii de TIR, transportați la spital. VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc pe centura Vâlcele-Apahida, în care au fost implicate două TIR-uri și o mașină. Pompierii intervin în acest momente.

Accident GRAV cu o mașină și două TIR-uri pe centura Vâlcele-Apahida / Foto: ISU Cluj Accident GRAV cu o mașină și două TIR-uri pe centura Vâlcele-Apahida / Foto: ISU Cluj

 

 


Șoferii celor două TIR-uri au rămas încarcerați după impact, iar cei care se aflau în mașină sunt consultați în momentul de față de paramedici.

Situația este extrem de complicată:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida, în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism.

La fața locului acționează trei autospeciale și un echipaj SMURD. Șoferii celor două autocamioane au rămas încarcerați, iar salvatorii acționează în aceste momente pentru asigurarea accesului către aceștia și evacuarea din cabinele contorsionate.


Ocupanții din autoturismul avariat erau ieșiți în afara acestuia în momentul sosirii echipajelor de intervenție la locul accidentului. Aceștia sunt consultați de către personalul medical”, a transmis ISU Cluj.

_______


UPDATE: Echipajele care intervin la accident au fost suplimentate cu un echipaj SAJ.

________


UPDATE 2: Cei doi șoferi de TIR au fost transportați la spital de urgență:

„Șoferii celor două autocamioane au fost descarcerați și preluați de către echipajele SAJ pentru a fi transportați la spital. La prima evaluare aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți, însă prezentau multiple traumatisme.

Încărcăturile celor două camioane constau în sticle cu apă și cartoane. Pompierii au acționat pentru descarcerarea și extragerea victimelor încarcerate folosind echipamentele din dotare și au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor și pentru siguranța salvatorilor la locul intervenției”, a transmis ISU Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

Un șofer a fost prins cu 230 km/oră, pe A1. Ce amendă a primit bărbatul

ATENȚIE, ȘOFERI! Traficul pe drumul Gilău-Mărișel, unde un pod aproape s-a prăbușit, va fi reluat în câteva zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter