Actualitate

Emilia Șercan, despre șefii Academiei de Poliție care au amenințat-o cu moartea: „M-au hărțuit și în instanță”

Emilia Șercan consideră că pedeapsa de închisoare cu suspendare pentru foștii șefi ai Academiei de Poliție care au amenințat-o cu moartea este inechitabilă. Aceștia au hărțuit-o chiar și în instanță, susține jurnalista.

Emilia Șercan consideră că pedeapsa de închisoare cu suspendare pentru foștii șefi ai Academiei de Poliție care au amenințat-o cu moartea este inechitabilă / Foto: Emilia Șercan Facebook Emilia Șercan consideră că pedeapsa de închisoare cu suspendare pentru foștii șefi ai Academiei de Poliție care au amenințat-o cu moartea este inechitabilă / Foto: Emilia Șercan Facebook

 

 


Fostul rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Adrian Iacob şi fostul prorector Petrică Mihail Marcoci au fost condamnați definitiv joi la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, scrie presshub.ro, care citează hotnews.ro.

 


Cei doi au fost acuzați că au determinat un polițist de la Academia de Poliție să îi trimită jurnalistei Emilia Șercan amenințară cu moartea.

După condamnare, Șercan este de părere că pedeapsa pe care au primit-o foștii șefi ai Academiei este inechitabilă și nu reprezintă „o formă de reparație morală”.


Citește mai multe pe presshub.ro.

CITEȘTE ȘI:

Condamnări în dosarul șantajării jurnalistei Emilia Șercan. Guvernul României: „Libertatea presei trebuie protejată”

O cunoscută jurnalistă de investigație acuză: „Autoritățile statului au orchestrat o operațiune de kompromat împotriva mea”

abonare newsletter