Actualitate

Accident cu șase mașini în Florești. O persoană a ajuns la spital. FOTO

Un accident grav a avut loc, joi, 21 iulie, pe strada Avram Iancu din comuna Florești, județul Cluj. În accident au fost implicate șase mașini.

Accident cu 6 mașini în Florești/ Foto: ISU Cluj Accident cu 6 mașini în Florești/ Foto: ISU Cluj

 

UPDATE 22:46


 

„La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au fost semnalați să intervină la un accident rutier, în urma căruia traficul a fost blocat, produs la km 484+555 m, în comuna Florești.


Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între 6 vehicule. Conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care circula pe direcția Gilău spre Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulație, acroșând un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu alte 2 autoturisme. În urma acestui impact, a fost acroșat și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă.


Un conducător auto în vârstă de 43 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Traficul a fost reluat în condiții normale în jurul orei 21.20”, a transmis IPJ Cluj.


 

UPDATE ORA 21:40


Traficul a fost reluat. 

 

UPDATE ORA 21:17

 

Potrivit IPJ Cluj, în accident au fost implicate șase mașini.

„Polițiștii intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe DN1 E60, în comuna Florești. Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între 6 autovehicule. Până în aceste momente o persoană a fost transportată la o unitate medicală.

Traficul este blocat. Cercetările sunt în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Cluj.

Accident cu 6 mașini în Florești/ FOTO: IPJ Cluj

Știrea inițială

În urma accidentului un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost transportat la spital.

În accident a fost implicat și un taxi.

Accident Florești/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au intervenit la un accident rutier produs pe str Avram Iancu din localitatea Florești. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, unde au găsit patru autovehicule avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor și pentru siguranța salvatorilor”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident în Apahida, cu o mașină de pompieri implicată! Un bărbat, transportat la spital. FOTO

Accident grav în Cămărașu! Doi bărbați și o tânără, transportați de urgență la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter