Electric Castle

Anunţ important. Accesul cu maşina la Electric Castle după ora 00.30 este INTERZIS

Organizatorii festivalului de la Bonţida au transmis, sâmbătă seara, un anunţ despre sosirea la Electric Castle.

Potrivit sursei citate, cei care aleg să vină cu maşina la festival o pot face doar până la ora 00.30, după această oră, drumul din Răscruci fiind folosit exclusiv pentru cei care părăsesc festivalul. Cei care vin după 00.30 nu li se va permite accesul prin Răscruci către Electric Castle.

În ceea ce priveşte autobuzele, acestea vor circula pentru cei care aleg să vină după miezul nopţii la festival.


Chiar şi în cazul în care cineva vine după un participant la Electric Castle, acesta va putea să o facă până la ora 00.30.

Mii de participanți la Electric Castle au stat, vineri noaptea, câte 5, 6 chiar și 7 ore la coadă pentru a prinde un loc în autobuzul care să îi ducă înapoi la Cluj-Napoca. După această nebunie, organizatorii Electric Castle au luat mai multe decizii.


„Recunoaștem că rândurile de așteptare și timpul petrecut la cozi poate fi dificil. Și uneori este clar că sucks (e nasol- n.r). De asemenea, știm că majoritatea dintre voi doriți să mergeți acasă aproximativ în același timp și facem tot posibilul pentru a eficientiza fluxul, dar există ore de vârf care încă ne dau bătăi de cap. Erorile au fost observate și vom încerca să le rezolvăm după cum urmează: renunțăm la îmbarcarea prioritară; lucrăm cu autoritățile pentru ca traficul să fie cât mai fluid posibil. Căutăm rute alternative în timp ce scriem acest mesaj. Lucrăm la optimizarea procedurii de îmbarcare în autobuz. Vom crește ritmul de îmbarcare, prin redirecționarea traficului pe strada conectată la stația de autobuz. De asemenea, puteți ajuta cumpărând biletul din timp. Semnalul telefonului poate deveni dificil atunci când sunt mulți oameni în același locație. Atât ne permite infrastructura", au transmis organizatorii Electric Castle.

„Vă rugăm să încercați să vă planificați călătoria astfel încât să plecați mai devreme din oraș pentru a evita cozile lungi. Când vine weekendul, există trafic intens pe șosea și noi adăugăm la acesta. De asemenea, vă rugăm să evitați să vă grăbiți spre autobuz imediat după spectacolele de pe scena principală seara. Suntem la țară. Într-un sat mic. Construind totul de la zero în fiecare an. Vă rugăm să suportați alături de noi situația”, au mai transmis organizatorii.


Organizatorii festivalului au făcut apel să nu se vină cu mașina la festival, dar se pare că firma care se ocupă de transportul festivalierilor nu a avut capacitatea necesară pentru a satisface în timpi rezonabili cursele și au fost depășiți de situație.

CITEȘTE ȘI:

Castelul Banffy din Răscruci, reabilitat în proporție de 40%. Va fi redat circuitului turistic în vara anului 2023

Prima reacție a organizatorilor Electric Castle după nebunia cozilor. Se renunță la îmbarcarea cu prioritate. „Atât ne permite infrastructura"

Lacrimi, emoții, nebunie. twenty one pilots, pentru prima dată în România, la Electric Castle

abonare newsletter