Actualitate

Meciul CFR Cluj-Pyunik Erevan aduce RESTRICȚII de circulație pe mai multe străzi din Cluj-Napoca

Cu ocazia meciului CFR Cluj-Pyunik, Primăria Cluj-Napoca anunță o serie de restricții de circulație pe mai multe străzi din zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.

Cu ocazia meciului CFR Cluj-Pyunik, Primăria Cluj-Napoca anunță o serie de restricții de circulație pe mai multe străzi din zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Cu ocazia meciului CFR Cluj-Pyunik, Primăria Cluj-Napoca anunță o serie de restricții de circulație pe mai multe străzi din zona stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

Restricțiile sunt anunțate pentru intervalul orar 19:30 - 23:30, dacă „situația o impune”, conform reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca.


 

Aceste restricții vor fi impuse pentru buna desfășurarea a acestui eveniment.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Restricții de circulație astăzi, 13 iulie 2022, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal F.C. CFR 1907 Cluj – Pyunik (Armenia). Astfel, circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar 19.30 – 23.30, în zona stadionului «Dr. Constantin Rădulescu»: pe str. 11 Octombrie, str. Romulus Vuia de la intersecţia «7 Străzi» până la intersecţia cu str. Buhuşi, str. Gruia de la intersecția «7 Străzi» până la intersecția cu str. 11 Octombrie (când situaţia o impune)”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Campioana României a remizat în urmă cu o săptămână cu Pyunik Erevan, scor 0 – 0, la capătul unui meci în care a dominat categoric, în prima manșă din turul I preliminar al Ligii Campionilor.


CFR Cluj va întâlni echipa luxemburgheză F91 Dudelange în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, dacă va trece, miercuri, de Pyunik Erevan.

Dudelange s-a calificat în turul secund preliminar cu o dublă victorie, 1-0 şi 2-1, în faţa campioanei Albaniei, KF Tirana. După 1-0 în Ducat, Dudelange s-a impus şi marţi seara, cu 2-1, în Albania, prin golurile marcate de Filip Bojic (49) şi Dejvid Sinani (61), respectiv Redon Xhixha (78).


Echipa din Gruia a mai înfruntat formaţia F91 Dudelange în 2018, pierzând ambele meciuri, cu 2-3 şi 0-2, în play-off-ul Europa League.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu se teme de meciul cu Pyunik Erevan: „Sunt foarte bine pregătiţi din toate punctele de vedere”

Pyunik Erevan - CFR Cluj 0 – 0, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Calificarea se joacă în Gruia!

Ultimele Stiri
abonare newsletter