Actualitate

Mort de beat și cu permisul suspendat, un șofer a provocat un accident pe Calea Turzii

Un șofer de 50 de ani din Apahida a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a provocat un accident pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul era mort de beat.

Bărbatul s-a urcat la volan mort de beat și fără permis/ Foto: depositphotos.com Bărbatul s-a urcat la volan mort de beat și fără permis/ Foto: depositphotos.com

 

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.


 

„La data de 5 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Apahida, fiind cercetat pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.30, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Turzii, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar la testarea cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Mulți șoferi beți, prinși de polițiști pe drumurile Clujului în weekend! 3 dintre ei au fost reținuți

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

abonare newsletter