Actualitate

Bărbat prins sub un TRACTOR, în Mărișel! UPDATE: A fost preluat cu elicopterul SMURD și dus la spital. VIDEO

Un accident forestier grav a avut loc într-o zonă greu accesibilă din comuna Mărișel, județul Cluj. Un bărbat a fost prins sub un tractor forestier.

Elicopter SMURD solicitat să intervină la un accident forestier în Mărișel / Foto: ISU Cluj Elicopter SMURD solicitat să intervină la un accident forestier în Mărișel / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din Cluj-Napoca se deplasează la fața locului cu două autospeciale, în zona Pârâul Porcului din Mărișel.

De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD din Jibou:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca se deplasează în aceste momente în zona Pârâul Porcului din Comuna Mărișel, unde s-a petrecut un accident forestier. Din primele informații, o persoană este prinsă sub un tractor articulat forestier. La fața locului merg două autospeciale, iar zona este greu accesibilă. A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Jibou”, a transmis ISU Cluj.

_____


UPDATE: Bărbatul are picioarele fracturate, dar este conștient.

„Victima nu era încarcerată, fiind preluată de către salvatori. Bărbatul este conștient și cooperant, iar la o primă evaluare are membrele inferioare fracturate.  La misiune suntem sprijiniți de către Salvamont și CERT”, a transmis ISU Cluj.


_____

UPDATE 2: Victima va fi transportată cu ambulanța până la elicopter, cu ajutorul voluntarilor CERT Transilvania și celor de la Salvamont Cluj


„Bărbatul va fi transportat cu o ambulanță către elicopterul, care va ateriza lângă hidrocentrala din Mărișel. La fața locului sunt două autospeciale de la Detașamentul 2, un echipaj SMURD și unul SAJ. La misiune iau parte și cei de la Salvamont, respectiv CERT”, au anunțat ulterior reprezentanții ISU Cluj.

Foto: ISU Cluj

_____

UPDATE 3: Bărbatul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

„Bărbatul de 38 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Acesta a fost semiconștient, suferind fracturi la nivelul membrelor inferioare și la nivelul membrului superior drept”, potrivit ISU Cluj.

Foto: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ la volan! Șofer drogat și fără permis, prins pe strada Dorobanților, din Cluj-Napoca

ACCIDENT în localitatea Iclod! Trei mașini s-au făcut praf. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter