Actualitate

Bărbați bănuiți că au furat dintr-o mașină și un magazin din Mărăști, prinși de poliție. Doi au primit control judiciar

Un tânăr de 26 de ani a fost prins de polițiștii clujeni după ce a furat un telefon mobil dintr-o mașină parcată în cartierul Mărăști ajutat de doi bărbați.

Un tânăr de 26 de ani a fost prins de polițiștii clujeni după ce a furat un telefon mobil dintr-o mașină parcată în cartierul Mărăști ajutat de doi bărbați/ Foto: depositphotos.com

 

Pe lângă furtul telefonului, tânărul de 26 de ani este bănuit că ar fi furat un portmoneu cu acte, carduri bancare și suma de 350 de lei, din interiorul unui magazin aflat în cartierul Mărăști.


 

Polițiștii au dispus controlul judiciar pentru tânăr și pentru unul dintre bărbați.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au probat activitate infracțională a unui tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 21 iunie 2022, tânărul, alături de alți doi bărbați, ar fi sustras din interiorul unui autoturism parcat pe o stradă din cartierul Mărăști, care ar fi avut geamul uneia dintre portiere deschis, un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de circa 1.500 de lei.


Tânărul de 26 de ani este bănuit că la data de 25 iunie a.c., ar fi sustras un portmoneu cu acte personale, carduri bancare și suma de 350 de lei, din interiorul unei societăți comerciale aflate în același cartier. La data de 26 iunie a.c., în baza probatoriului administrat acesta a fost reținut de polițiști pe o perioadă de 24 de ore.

În urma prezentării magistraților, față de cel în cauză și de un alt bărbat cercetat pentru comiterea faptelor s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporție de peste 90%”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri, jefuiți pe stradă în Gherla! Hoții i-au amenințat cu un CUȚIT și le-au furat telefoanele

Trei hoți care furau bunuri din mașini, identificați după o razie în Dej

Ultimele Stiri
abonare newsletter