Actualitate

Săptămână CANICULARĂ la Cluj! VEZI cum va fi vremea în următoarele zile

Temperaturile ajung să crească tot mai mult în Cluj. Potrivit meteorologilor, maximele vor ajunge până la 34 de grade Celsius.

Începând de luni, temperaturile sunt mai ridicate în Cluj/ Foto: depositphotos.com Începând de luni, temperaturile sunt mai ridicate în Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

Începând de luni, temperaturile sunt mai ridicate în Cluj, conform site-ului AccuWeather.


 

Șansele de precipitații sunt extrem de scăzute în fiecare zi din săptămâna viitoare.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Prognoza meteo în următoarele zile

Luni, 27 iunie, vremea rămâne caldă. Maximele așteptate vor fi de 29 de grade Celsius, iar pe timpul nopții minima va coborî la 15 grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi de 25%.

Marți ne vom putea bucura de o maximă de 31 de grade Celsius și un cer în mare parte însorit. Vremea va începe să favorizeze ieșitul la terasă fără să înghețăm de frig. Șansele de precipitații vor fi la fel de scăzute ca în ziua precedentă.


Miercuri, 29 iunie, soarele va fi mai puternic ca niciodată, cerul fiind acoperit de nori doar în proporție de 11%. Șansele de ploaie sunt zero, iar maximele vor ajunge până la 33 de grade Celsius. 

Joi, 30 iunie, temperaturile pe timp de zi cresc la 34 grade Celsius, iar pe timp de noapte la 18 grade Celsius. Cerul este însorit, iar șansele de ploaie rămân scăzute.


Prima zi din iulie vine cu 33 de grade în termometre și mult soare. Șansele de ploaie vor fi de 40%, iar pe timpul nopții sunt așteptate 17 grade Celsius.

Sâmbătă, 2 iulie, meteorologii anunță un cer însorit și 32 de grade în termometre. Minimele vor coborî la 15 grade Celsius.

Duminică, 3 iulie, se întorc ploile în Cluj. Șansele de ploaie cresc la 60%, iar probabilitatea de furtuni cu descărcări electrice este de 24%. Chiar dacă sunt anunțate reprize de ploaie, maximele vor ajunge la 31 de grade Celsius, iar minimele la 14 grade Celsius.

 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vântul a făcut ravagii! O mașină, distrusă de un acoperiș luat de furtună. FOTO

Liniștea dinaintea furtunii? Canicula ar putea aduce fenomene meteo extreme în zonă

Furtuna a făcut RAVAGII în Dej! Acoperișuri dărâmate și mașini distruse. FOTO

abonare newsletter