Actualitate

A murit Leluț Vasilescu, membru al trupei Compact! Era din Câmpia Turzii: „Unde revenea cu drag de fiecare dată”

Leluț Vasilescu, fost toboșar al trupei Compact a murit după ce s-a luptat mulți ani cu o boală. Cântărețul s-a născut la Câmpia Turzii, acolo unde este și cetățean de onoare.

A murit Leluț Vasilescu, membru al trupei Compact / Foto 1: Primăria Câmpia Turzii - Foto 2: pixabay.com A murit Leluț Vasilescu, membru al trupei Compact / Foto 1: Primăria Câmpia Turzii - Foto 2: pixabay.com

 

 


Anunțul morții sale a fost făcut de primarul municipiului Câmpia Turzii, care spune despre Leluț Vasilescu că a fost prietenul său și un om extraordinar.

De asemenea, primarul Dorin Lojigan spune că muzicianul a promovat cu mândrie Câmpia Turzii, oraș la care „revenea cu drag de fiecare dată”.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


Edilul le-a transmis condoleanțe membrilor familiei cântărețului și tuturor fanilor săi:

„Mesaj de condoleanțe, din partea domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN:


Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.


În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu! Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a transmis primarul municipiului Câmpia Turzii, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei.

CITEȘTE ȘI:

A murit un profesor îndrăgit de la UMF Cluj! Conducerea: „S-a dăruit profesiei și a luminat cu înțelepciune drumul multor generații”

Nea Sandu, bunicul din clipurile lui Mircea Bravo, a murit. „De astăzi, Valea Chintăului din Cluj este mult mai săracă”

abonare newsletter