Actualitate

Incendiul de pe strada Grigore Moisil, provocat intenționat! Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un bărbat din Cluj-Napoca și-a incendiat propriul apartament de la parter și a fost la un pas să provoace o tragedie pe strada Grigore Moisil.

Incendiul de pe strada Grigore Moisil, provocat intenționat. FOTO: ISU Cluj


Polițiștii clujeni au intervenit în această dimineață pe strada Grigore Moisil, acolo unde un bărbat și-a incendiat apartamentul și avea un comportament agresiv aruncând cu pietre pe stradă.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„În baza sesizării, un echipaj de ordine publică a fost direcționat la fața locului pentru a lua măsurile necesare. Polițiștii au observat că este vorba de un bărbat recalcitrant, aflat în grădina blocului și care nu dorea să coopereze. Având în vedere aceste aspecte, pentru a lua măsurile legale, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze, bărbatul fiind ulterior încătușat. În tot acest timp, a fost solicitat sprijinul patrulelor din apropiere pentru a li se acorda sprijin în cadrul intervenției.”, a transmis IPJ Cluj.


Polițiștii au observat degajări de fum care proveneau din apartamentul bărbatului, situat la parter, fapt pentru care au pătruns imediat în interiorul acestuia pentru a se asigura că nu există persoane aflate în pericol.

De asemenea, polițiștii au evacuat 2 persoane aflate într-un apartament de la etajul 1, respectiv un adult și un minor. Totodată, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, jandarmi și echipaje din cadrul ISU, fiind luate măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs incendiul și acordarea primului ajutor persoanelor.


Până în acest moment au fost transportate 6 persoane la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate. În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un bloc din Cluj-Napoca. Doi copii și trei adulți au ajuns la spital

Incendiu puternic la o construcție improvizată din Cluj-Napoca! Doi porci, omorâți de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter