Timp Liber

Mesaje speciale și urări de Crăciun 2023. Ce să le transmiți celor dragi de sărbătorile de iarnă?

Crăciunul se apropie! Ce mesaje să le transmiți persoanele pe care le îndrăgești? Află cele mai frumoase texte, SMS-uri și urări pentru sărbătorile de iarnă.

Mesaje frumoase de Crăciun / Foto: pixabay.com Mesaje frumoase de Crăciun / Foto: pixabay.com

 

 


Sărbătorile vin cu pași repezi. Crăciunul este o ocazie perfectă să le transmitem celor dragi ceea ce gândim, simțim și să le urăm tot binele din lume. Află ce mesaje speciale, urări și SMS-uri poți să le trimiți prietenilor și celor pe care îi iubești cu ocazia Crăciunului.

 


Mesaje speciale și urări de Crăciun 2023. 

Mesaje speciale de Crăciun 2023:  
„Crăciunul este momentul când toată lumea vrea să uite trecutul și să trăiască din plin prezentul. Așa că lasă în urmă tot ce a fost mai greu în noaptea de Ajun deschide-ți inima și privește către un  nou început”
- „Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească! Crăciun fericit!”
- „Gânduri bune fug spre tine, sînătate și mult bine. Sărbători Fericit și un Crăciun de poveste”

CITEȘTE ȘI:
Prognoza meteo până la final de an. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion?

 


Urări de Crăciun 2023: 
- „Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”
- „Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit! Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi!”
- „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.
- „Crăciun fericit! Mult noroc mai departe și un an mai bun, mai bogat și mai frumos decât toți care au fost”

Mesaje speciale, urări, SMS-uri de Crăciun 2023:
- „Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!”
- „Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite cadouri!”
- „Lumina în suflet și în gând, strălucirie și magie în jurul tău. Crăciun Fericit!”


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fii Moș Crăciun pentru copiii din centrele de plasament din Cluj! Alin Tișe: „Alege un copil căruia să-i aduci bucurie!”

Un Crăciun mai fericit pentru locuitorii din Apuseni! Sute de familii, vizitate de voluntarii CERT Transilvania: „Avem bătrâni cărora doar noi le-am trecut pragul”

abonare newsletter