Timp Liber

Curând se deschide Târgul de Crăciun din Florești. Pivariu: „Invit pe toată lumea să participe”

Cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun din Florești, denumit Winter Dream Florești, va avea loc în Parcul Poligon și își va deschide porțile joi, 30 noiembrie 2023.

Prima ediție a Winter Dream Florești/ Floresti Fest - Facebook Prima ediție a Winter Dream Florești/ Floresti Fest - Facebook

 

 


Târgul de Crăciun din Florești își deschide porțile pe 30 noiembrie, când Parcul Poligon va fi îmbrăcat în veșminte de sărbătoare.


De asemenea, în data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, evenimentele nu vor lipsi din Florești.


„Intrăm în cea de-a doua ediție a Winter Dream Florești. Târgul de Crăciun din Florești își va deschide porțile în 30 noiembrie. Vom avea foarte multe surprize pregătite, patinoar, delicatese culinare. Avem și o gamă bogată de artiști care vor veni la Florești. Vom avea un brad care a fost donat de un cetățean al comunei. Acesta va fi împodobit și va bucura inimile celor care vor veni în Parcul Poligon. Vor fi surprize la fiecare colț, avem o pădure fermecată, un hambar cu diverse activități pentru copii.
Chiar invit și îndemn pe toată lumea să participe la Târgul de Crăciun. Și de 1 Decembrie avem evenimente la nivelul comunei. Ca în fiecare an, sărbătorim această zi așa cum se cuvine. Vom avea și o scenă în Parcul Poligon, concerte, etc. Târgul de Crăciun va fi deja deschis, iar evenimentele vor continua toată ziua”, a declarat Bogdan Pivariu la un post de radio local.

Afiș cu artiștii care vor cânta la Târgul de Crăciun / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook
 

Târgul de Crăciun din inima comunității Floreștiului, în perioada 30 noiembrie - 23 decembrie 2023.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Târgul de Crăciun din Florești se deschide pe 30 noiembrie. Ce artiști vor cânta? Primar: „Surprizele vor fi la fiecare colț!”

Bradul de Crăciun, adus în Piața Unirii din Cluj-Napoca VIDEO

abonare newsletter