Timp Liber

Cătălin Botezatu, în ținută Versace și cu accesorii de 100.000 de euro la UNTOLD

Lux și opulență la Cluj-Napoca. Designerul Cătălin Botezatu a purtat accesorii de 100.000 de euro în prima zi de UNTOLD.

Cătălin Botezatu, lux și opulență la UNTOLD / Foto: Facebook - Cătălin Botezatu Cătălin Botezatu, lux și opulență la UNTOLD / Foto: Facebook - Cătălin Botezatu

 

 


Cătălin Botezatu, cunoscutul designer român, a venit la Cluj-Napoca pentru UNTOLD. Potrivit informațiilor obținute de unica.ro, Cătălin Botezatu și-a pregătit atent ținuta pentru prima seară de festival, optând pentru un look Versace.

Designerul a purtat cămasă și pantaloni Versace care costă 3.000 de dolari, iar prețul accesoriilor ajunge la 100.000 de euro, potrivit sursei citate.


Cătălin Botezatu a purtat brand-uri de lux precum bijuterii Schiaparelli, un ceas Rolex Yacht Master din aur și brățări + colier cu diamante. 

Din fotografie, observăm că designerul Cătălin Botezatu și-a pus și un cercel în nas, cu ocazia UNTOLD. Acesta este tot de aur, tot Versace. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Și-au făcut propriul „festival” de manele lângă Untold! VIDEO

Costumații TRĂZNET la Untold. Una mai „colorată” ca cealaltă. Care îți place mai mult?

Capacitatea Cluj Arena a ajuns la 100%. Avertismentul lui Emil Boc pentru fanii Imagine Dragons: „Să fie pe stadion din timp, dacă vor să intre!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter