Timp Liber

Primele bilete la Neversea 2024 vor fi puse în vânzare joi

Neversea anunță începerea vânzării abonamentelor pentru cea de-a șasea ediție a festivalului, din iulie 2024. Primii fani înregistrați vor putea achiziționa biletele la un preț special.

Primele bilete la Neversea 2024 vor fi puse în vânzare joi. FOTO: Neversea Primele bilete la Neversea 2024 vor fi puse în vânzare joi. FOTO: Neversea

 

 


Începând de joi, 20 iulie 2023, fanii Neversea vor avea ocazia să-și achiziționeze primele abonamente pentru cea de-a șasea ediție a festivalului. Anul acesta, Neversea a sărbătorit cinci ani de existență printr-o ediție memorabilă, care a atras peste 277.000 de participanți entuziaști pe parcursul celor patru zile de distracție. Ediția 2023 a Neversea a fost marcată de spectacole remarcabile susținute de artiști de top la nivel național și internațional, decoruri impresionante și momente speciale care au cucerit inimile participanților. 

 


„Ediția 2023 a festivalului Neversea a fost o adevărată celebrare a celor 5 ani, iar cei peste 277.000 de fani prezenți în toate cele 4 zile de festival au fost încântați să ia parte la povestea anului aniversar. Show-uri de excepție, artiști de top la nivel național și internațional, decorurile spectaculoase și momentele speciale au fost nelipsite și au creat amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți”, au transmis organizatorii. 

Din prima zi a festivalului, organizatorii au dat startul înregistrărilor pentru ediția Neversea din 2024. Cei care doresc să participe la viitoarea ediție se pot înregistra pe platforma oficială folosind link-ul http://neversea.com/register. Aceștia vor primi un cod pentru un voucher în valoare de 100 RON, pe care îl pot folosi pentru achiziționarea abonamentului de festival.


Bilete și abonamente la preț special

Începând cu data de 20 iulie 2023, toți cei înregistrați vor putea achiziționa abonamente la un preț special de doar 330 RON. Pentru a face achiziția, fanii trebuie să urmeze pașii de achiziție pe care îi vor primi prin e-mailul utilizat la înregistrare. Este important de menționat că biletele vor fi puse în vânzare pentru o perioadă limitată de 72 de ore, în limita stocului disponibil.

Pentru cei care nu s-au înregistrat, abonamentele vor fi disponibile pe site-ul oficial al festivalului, la prețul de 442 RON. De asemenea, fanii vor avea posibilitatea de a achiziționa bilete de o zi la prețul special de 84 RON. Atât abonamentele, cât și biletele de o zi vor fi disponibile în limita stocului în prima fază de vânzare.


„Abonamentele la preț special vor putea fi cumpărate urmând pașii de achiziție pe care fiecare fan îi va primi pe mailul cu care s-a înregistrat. Toți doritorii trebuie însă să se grăbească deoarece biletele sunt puse în vânzare pe o perioadă de 72 de ore, în limita stocului disponibil. Fanii care nu s-au înregistrat vor putea face achiziția directă a abonamentelor de pe site-ul oficial, neversea.com, de la prețul de 442 RON”, au transmis organizatorii.

Organizatorii Neversea promit că ediția din 2024 va fi una cu totul specială. Fanii sunt încurajați să urmărească paginile de social media ale festivalului, site-ul oficial, aplicația dedicată și comunicările oficiale pentru a fi la curent cu cele mai noi informații referitoare la data evenimentului, artiști, abonamente și surprizele pregătite pentru cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 277.000 de fani, la Neversea! Cei care se înscriu acum pentru ediția 2024 primesc reducere

abonare newsletter