Timp Liber

La lectură sub umbra unui pom, în Parcul Etnografic! Spații special amenajate unde găsești cărți de citit într-o zi de vară

În zilele călduroase de vară, așează-te la umbra unui pom și citește o carte în Parcul Etnografic „Romului Vuia”. Autoritățile au creat spații special amenajate pentru iubitorii de lectură.

Lectură în parc / Foto: Consiliul Județean Cluj Lectură în parc / Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Vara aduce cu ea căldură, mult soare și o nevoie de a ieși afară din casă. Dacă vrei să fii mai aproape de natură și să îți petreci timpul în aer liber, dar ești și un iubitor de lectură, acum poți să faci o vizită în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” unde o să găsești două căsuțe cu cărți pe care poți să le răsfoiești.

Spațiu amenajat pentru cititor / Foto: Consiliul Județean Cluj

Tolănit la umbra unui pom, cu o carte în mână - aceasta poate să fie o imagine foarte liniștitoare pentru unii dintre noi.


„Hai în parc la lectură!  Vizitatorii care trec, în zilele acestea însorite de vară, pragul Parcului Etnografic Național «Romulus Vuia»  au posibilitatea de a se așeza la umbra răcoroasă a unui pom și a răsfoi în tihnă paginile unei cărți . Iubitorii de lectură au la dispoziție două spații special amenajate, sub forma unor căsuțe, unde pot găsi cărți pentru toate gusturile, de la cei mai mici cititori, până la cei mai mari.

Această acțiune este rezultatul unei frumoase colaborări între două instituții care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean - Muzeul Etnografic al Transilvaniei, gazda inițiativei și Biblioteca Județeană «Octavian Goga» Cluj-Napoca, cea care a asigurat stocul de lucrări”, a transmis Consiliul Județean Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Clujul anilor '40: tineri cu caiacul pe Lacul Chios din Parcul Central

Încep concertele de fanfară în Parcul Central. În fiecare duminică, timp de trei luni

abonare newsletter