Timp Liber

Locatarii unui bloc din Cluj, iritați de cum „se iubesc” vecinii lor: „Urlă de plăcere de trezesc și morții”

Locatarii unui bloc nu pot să doarmă la miezul nopții fiindcă vecinii lor sunt cam gălăgioși când „se iubesc”. Sunt avertizați că dacă nu se liniștesc, poliția le va bate la ușă.

Afișul pus la intrare în bloc, unde locatarii s-au săturat de zgomotele făcute de un cuplu / Foto: cititor monitorulcj.ro Afișul pus la intrare în bloc, unde locatarii s-au săturat de zgomotele făcute de un cuplu / Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


În data de 27 iunie, locatarii unui bloc din Grigorescu au avut o noapte de coșmar. Nicicum n-au putut să doarmă în timp ce vecinii lor întrețineau relații sexuale și „urlau de plăcere”. 

 


Un locatar, sătul de zgomotele făcute de vecini, a lipit o hârtie pe ușa de la intrare în bloc, prin care le-a spus să se potolească:

„Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere de trezesc și morții (de exemplu azi noapte, în data de 27 iunie) să fie mai silențioși. Nu ne dorim să vă auzim cum urlați și să nu putem dormi din cauza voastră. Nu suntem obligați să suportăm aceste lucruri, în special noaptea după programul de liniște când ar trebui să ne odihnim, nu ar trebui să dăm drumul la muzică sau televizor ca să acoperim nivelul sunetelor făcute de voi. Nu este prima dată când se întâmplă! Vă mulțumim pentru înțelegere”, se menționează pe un afiș lipit la intrarea în bloc.


Locatarul care a lipit afișul a menționat și că o să lipească hârtia respectivă de fiecare dată când se repetă această situație „până va fi înțelegere din partea tuturor” și ca să nu sune „direct la poliție pentru perturbarea orelor de liniște”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două studente din Cluj-Napoca, șantajate de un bărbat de pe Tinder, care le-a filmat făcând sex

Imagini incredibile în Dej! O femeie și-a terorizat vecinii și a aruncat cu cuțite de la geam

Ultimele Stiri
abonare newsletter