Timp Liber

Chef Cezar Munteanu vine la Cluj! Meniu special conceput de celebrul bucătar și degustare de vin, la INIZIO

Chef Cezar Munteanu de la Chef Atelier by Cezar Munteanu (București) vine la Cluj. Acesta pregătește un eveniment culinar de excepție, cu un meniu special la Restaurantul INIZIO.

Chef Cezar Munteanu / Foto: INIZIO Chef Cezar Munteanu / Foto: INIZIO


 

Chef Cezar Munteanu pregătește o seară de excepție din punct de vedere gastronomic. Evenimentul culinar, care va avea loc pe 20 mai de la ora 18:30, este creat special pentru cei ce doresc să petreacă o seară memorabilă de Best Fine Dining Experience la Restaurantul INIZIO (Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr 120A).


Foto: INIZIO

Evenimentul „Tasting Menu & Wine Pairing” oferă combinația perfectă a gusturilor gândite de Chef Cezar, o invitație la o călătorie culinară cu asocierea de etichetă de la crame premium, selectate pentru această ocazie, potrivit organizatorilor.

Meniul special creat de Chef Cezar Munteanu este:


  • Amuse bouche: Cappuccino din busuioc cu spumă din lapte de capră & pudră de roșii
  • Gustare rece: Torchon de foie gras, dulceață de citrice, crocant pain d'epices
  • Pește: Pește undițar umplut cu file de anchois, spumă de mămăliga cu brânză de capră & sparanghel natur
  • Fel de bază: Mușchi de vițel gătit domol în plante aromatice, jus de ciuperci și trufă neagră, pastârnac și morcovi noi, gătit în unt și stevia rebaudiana
  • Desert: Mousse au chocolate. Crocant din nuci, sos de cafea și ciocolată
Chef Cezar Munteanu  / Foto: INIZIO

„La fiecare preparat este recomandat la degustare un pahar de vin, selectat special de Chef Cezar Munteanu, o slecție specială de la Crama Ricchi din Nordul Italiei, o realitate unică, simbolul vinurilor rafinate, sincere, purtând cu ele valorile, aromele, mirosurile unei pasiuni vechi de familie. Vinurile Ricchi exprimă esența teritoriului din regiunea Lombardia, pasiunea metodică zilnică, valoarea timpului: cel investit, și cel savurat, savurând rezultatul etichetelor de excepție”, transmit organizatorii.

Foto: INIZIO

Prețul de participare este de 600 ron per persoană. Evenimentul „Tasting Menu & Wine Pairing by Chef Cezar Munteanu” îl regăsiți și aici pe Facebook.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cine este bucătarul care va reprezenta România la un prestigios concurs de gătit în Franța?

EXCLUSIV. Diane Inamahoro, tânăra care a lăsat Africa pentru Cluj și le-a adus zâmbetul pe buze juraților de la Chefi la cuțite: „Mi-a plăcut”

Ultimele Stiri
abonare newsletter