Timp Liber

Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai frumoase și haioase urări și SMS-uri pe care să le trimiți celor dragi

Cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Crăciun 2022. Află ce urări și SMS-uri poți să le trimiți celor dragi în pragul sărbătorilor de iarnă.

A sosit Crăciunul / Foto: pixabay.com A sosit Crăciunul / Foto: pixabay.com

 

 


Mesaje de Crăciun 2022. A sosit Crăciunul și în fiecare an vrem să-i surprindem pe cei dragi cu urări, felicitări, SMS-uri inedite.

 


Noi vă prezentăm câteva mesaje și urări care le vor face prietenilor, familiei sau colegilor de muncă ziua mult mai frumoasă. Un gând bun poate chiar le va face sărbătorile de iarnă mai luminate.

Mesaje de Crăciun 2022. Cele mai frumoase urări și SMS-uri:

  1. Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite și multe reușite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni. Crăciun Fericit!
  2. Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în sărbătoare și distracție, să îți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare! Multă sănătate și fericire.
  3. Chiar dacă a fost un an mai dificil îți doresc să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit toată dragostea şi gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.
  4. Îți transmit cele mai calde gânduri și cele mai frumoase urări pentru Crăciun. Să ai parte de cele mai frumoase și magice clipe alături de cei dragi!
  5. Fie ca acest Crăciun să fie unul luminos, să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi persoanele dragi aproape!
  6. Cel mai frumos cadou pe care ți-l poate aduce acest Crăciun este o familie fericită și prieteni dragi aproape. Îți doresc sărbători de vis alături de cei dragi!
  7. Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
  8. Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
  9. Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
  10. Nu te supara ca nu a nins anul acesta de Craciun, pentru ca ninsoarea vine odata si cu o factura mare la gaz si nu mai poti sa cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ti trimite un mesaj plin de urari calde.
  11. M-ati tinut de mana si m-ati invatat cum sa impodobesc primul meu pom de Craciun. Astazi decorez bradul si mi-as fi dorit sa fiti langa mine. Va urez din suflet Craciun fericit!
  12. Va doresc ca sarbatorile sa fie presarate cu bucurii, implinire sufleteasca, liniste si sanatate. Va multumesc ca existati si ca imi sunteti alaturi, mama si tata!
  13. Un gand bun, o inima curata, un zambet pe a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet este tot ce va doresc de sarbatori si in anul care vine!
  14. Bogatie cata vreti,/ Sanatate pentru toti,/ Iar la anul care vine/ Sa va fie si mai bine./ Sa va fie casa, casa,/ Cu bucate noi pe masa,/ Mos Craciun cu sacul plin,/ Drumu-n viata cat mai lin!
  15. Crăciun fericit! Fie ca rândurile la magazinele la care faceți cumpărături să fie scurte și răbdarea să fie lungă cu ocazia sărbătorilor!

CITEȘTE ȘI:

Mesaje și urări pentru Crăciun 2022. Cele mai frumoase texte pentru sărbători de neuitat

Mitropolitul Clujului, mesaj de Crăciun: „Pentru mulți, dalbele datini cu «flori de măr» și «leru-i ler» nu mai înseamnă nimic”

Ultimele Stiri
abonare newsletter