monitorulcj.ro Menu

WINGS, aripi verzi pentru o locuire tihnită (P)

Cu siguranță, una dintre noutățile importante oferite de firma clujeană Studium Green sunt serviciile de management al locuinței incluse în pachetul „de bază” oferit clienților săi.

Studium Green, dezvoltatorul care recreează la Cluj comunitățile de la bloc (P)

Vremurile în care copiii se jucau liniștiți în fața blocului, iar vecinii legau între ei adevărate prietenii par a fi apus la Cluj. Construcțiile înghesuite, prin care se „valorifică" fiecare centimetru de teren, proiectate pentru a aduce maximum de rentabilitate prin vânzarea lor și fără spațiu care poate fi utilizat în comun au dus și la răcirea relațiilor dintre locatari.

Primul dezvoltator al unui proiect rezidențial verde din Transilvania a împlinit 15 ani! (P)

Studium Green, dezvoltatorul care „a deschis drumurile” în Cluj-Napoca în ceea ce privește construcția de proiecte verzi, a împlinit 15 ani de activitate și este o dovadă pentru toți antreprenorii că poți să dezvolți o afacere trainică și de succes fără să urmărești prin toate acțiunile obținerea profitului. Că inovația, grija pentru mediu, calitatea ansamblurilor rezidențiale dezvoltate sunt elemente care contează mai mult decât o banală balanță cheltuieli-profit.