monitorulcj.ro Menu

Neglijenţă extrem de gravă la Poliţia Cluj: cum au EVADAT 4 deţinuţi PERICULOŞI?

Un lucru este sigur: până în prezent, nu au mai existat cazuri de evadare din arestul IPJ Cluj, cazul de sâmbătă fiind primul de acest gen. La prima vedere, este cel puţin suspect modul cum cei patru deţinuţi au reuşit să evadeze. Conducerea IPJ Cluj nu a oferit până la această oră nicio explicaţie despre cum a fost posibilă această evadare. Să nu uităm că în arestul IPJ Cluj au stat infractori celebri şi foarte periculoşi. Grecul Passaris, un maestru al evadărilor, sau interlopul Gore, să numim doar câţiva.

A fost prins şi cel de-al treilea deţinut, cel arestat preventiv pentru tentativă de omor

Cel de-al treilea deţinut care a evadat ieri după amiază din arestul IPJ Cluj a fost prins de poliţişti duminică dimineaţa. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este cercetat pentru tentativă de omor. Potrivit unor surse din Poliţia Cluj, el a fost găsit tot în zona gării, unde în cursul zilei de sâmbătă poliţiştii au mai găsit un alt deţinut ascuns în aceeaşi zonă.

UPDATE FOTO 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren

Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat sâmbătă după amiaza din arestul IPJ Cluj. Imediat, a fost instituită o alertă în tot judeţul pentru căutarea lor. Toţi poliţiştii din judeţul Cluj s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină. IPJ Cluj a făcut public pozele celor patru evadaţi. Cei patru au vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani.