Actualitate

A fost prins şi cel de-al treilea deţinut, cel arestat preventiv pentru tentativă de omor

Cel de-al treilea deţinut care a evadat ieri după amiază din arestul IPJ Cluj a fost prins de poliţişti duminică dimineaţa. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este cercetat pentru tentativă de omor. Potrivit unor surse din Poliţia Cluj, el a fost găsit tot în zona gării, unde în cursul zilei de sâmbătă poliţiştii au mai găsit un alt deţinut ascuns în aceeaşi zonă.

Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sâmbătă seară, din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, un bărbat în vârstă de 22 de ani, arestat pentru tentativă de omor, a fost depistat şi prins de către poliţiştii clujeni în zona gării din Cluj-Napoca în jurul orei 6.30.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Cluj, oamenii legii au reuşit să îl depisteze şi să îl prindă pe unul dintre cei patru evadaţi, acesta fiind un tânăr de 22 de ani, Tiberiu Lăcătuş, care era arestat preventiv pentru tentativă de omor, evadatul fiind prins în zona gării din Cluj-Napoca.


El a fost dus în faţa procurorului de caz pentru a fi audiat, au mai spus sursele citate.

Un singur tânăr în vârstă de 32 de ani pe numele său Alexandru Bartuş mai trebuie prins de poliţişti.


Cei patru arestaţi preventiv, din care trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, ar fi reuşit să evadeze din arestul Poliţiei Judeţene Cluj profitând de neatenţia poliţiştilor care erau de serviciu sâmbătă seara. cei patru se aflau în programul de plimbare, care se desfășoară într-o curte internă de mici dimensiuni, cu pereți din  beton și acoperită cu grilaje de fier.

Polițiștii susțin că cei patru au rupt grilajul de fier care acoperă locul unde se desfășoară plimbarea, au escaladat zidul din beton și au reușit să fugă prin curtea interioară a Poliției Cluj spre strada Decebal de unde s-au făcut nevăzuți.

abonare newsletter