monitorulcj.ro Menu

Mâncare asezonată cu bucăți de hârtie la cantina Hasdeu

O tânără studentă din Cluj-Napoca a luat joi prânzul la cantina din Hasdeu unde mănâncă zilnic sute de studenți. Mare i-a fost mirarea însă când printre bucățile de carne găsit și bucăți de hârtie.

Viitorii colegi ai Elenei Udrea de la Teologie: „Şi-a făcut o imagine şi atâta tot”

Elena Udrea a anunţat zilele trecute că s-a înscris la un master la Facultatea de Teologie Ortodoxă de la Cluj. Dacă studentele strâmbă puţin din nas şi cred că venirea Elenei Udrea poate fi o pată de imagine asupra facultăţii, profesorii au cu totul altă părere: “la personalităţile publice inevitabil sunt păreri pozitive sau negative”.

UMF Cluj, obligată să plătească daune morale unei studente din Irlanda

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu” din Cluj este obligată de instanţă să plătească daune morale de 1.500 de euro unei studente din Irlanda, după ce aceasta a fost exmatriculată deşi, iniţial, fusese declarată admisă şi a urmat 3 luni cursurile Facultăţii de Medicină Dentară.

O privire asupra carierei cu Alexandra Tarce, tânăra actriță a Teatrului National - VIDEO

Alexandra Tarce este tânăra actriță a Teatrului Național care de curând s-a remarcat pe peisajul teatral clujean prin talent, ambiție și perseverență. Înzestrată cu aceste calități, ea a reușit să deschidă o ușă la care mulți absolvenți ai facultăților de teatru din întreaga țară continuă să bată. Alexandra povestește despre cum a reușit să transforme una dintre aspirațiile sale în realitate și despre începutul său de carieră pe marea scenă clujeană.