Salata de boeuf este unul dintre preparatele care este prezent pe mesele românilor de Crăciun. Gospodinele din toată țara pregătesc după rețeta clasică salata de boeuf, fie cu carne, fie doar cu legume.
Rețetă vin fiert. Multe persoane se adunau la Târgurile de Crăciun doar pentru a bea o cana fierbinte de vin cu prietenii. Vinul fiert este un adevărat deliciu servit în serile de iarnă.
A venit și toamna, iar gospodinele trebuie să arate de ceea ce sunt în stare. Este anotimpul în care bunicele, mamele și mătușele ne pregătesc cele mai bune tocane, salate, murături.
Bicarbonatul de sodiu, ingredientul secret din cea mai delicioasă și reușită omletă. Ce trebuie să faci?
Rețete de odorizante naturale făcute în casă, simple și înmiresmate pentru a reîmprospăta aerul din cameră în doar câteva minute.
Odată cu venirea sezonului rece, plăcinta cu dovleac este o delicatesă ce nu trebuie să lipsească din casa nimănui.
De ce să-l cumpărăm, dacă putem să-l preparăm în casă după această rețetă de nectar 100% natural, fără conservanți?
Rețeta de zacuscă de toamnă. Cum se prepară și ce ingrediente ai nevoie pentru ca totul să iasă ideal.