monitorulcj.ro Menu

Traseiştii din CJ Cluj, care riscă să-şi piardă mandatele, şi-au făcut “Grupul Independenţilor”. Seplecan: PNL nu pierde majoritatea

Patru consilieri judeţeni, din care doi independenţi, unul care au trecut de la PDL la PMP şi un consilier de la Partidul Conservator, au format un nou grup în cadrul Consiliului Judeţean Cluj,”Grupul Independenţilor”. Ei au semnat în acest sens un protocol de colaborare şi se aşteaptă ca şi alţi consilieri judeţeni să îi urmeze.

Consiliul Judeţean Cluj va încheia un protocol de colaborare cu municipiul Chişinău

Consilierii judeţeni vor vota luni în şedinţă un proiect de hotărâre privind probarea unei înţelegeri de cooperare între judeţul Cluj şi municipiul Chişinău din Republica Moldova. Vakar Istvan şi Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului, intenţionează, astfel, să promoveze unele proiecte de dezvoltare.

IPJ Cluj şi FSPAC colaborează pentru siguranța cetățenilor

Miercuri, noiembrie 2013, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a semnat un protocol de colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC), din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca pentru a găsi împreună soluții cât mai eficiente pentru siguranța cetățenilor.