monitorulcj.ro Menu

Partidul Forța Națională propune un Plan al Renașterii Ȋnvățământului Național (P)

Partidul FORȚA NAȚIONALĂ consideră că actualul sistem de învățământ din România este unul falimentar, neperformant, bazat pe cantitate, pe învățare mecanică, fără o componentă spirituală, un sistem în care copiii, adolescenții și studenții sunt apreciați în funcție de cantitatea de informații memorate, animați fiind doar de aspectul material, fără încredere în forțele proprii, fără un sens viață, fără respect față de ceilalți și față de sine.

PRO România Cluj: „Asigurați accesul echitabil la educație pentru toți copiii!”(P)

PRO România Cluj solicită Inspectoratului Școlar Cluj și Instituției Prefectului Județului Cluj situația la zi privind parcurgerea materiei de către copiii clujeni din învățământul preuniversitar, strategia și planul de acțiune pentru încheierea acestui an școlar și desfășurarea examenelor pentru elevi, precum și o serie de măsuri de prevenție în cazul în care ne vom confrunta cu un nou val pandemic în toamnă.

Banii „nevăzuţi” din gropile de gunoi

Dacă gunoaiele nu sunt reciclate, Europa are numai de pierdut: producţia eficientă scade, iar economia stagnează. Comisia Europeană vrea să schimbe acest lucru printr-un plan pe termen lung.

Strategia lui Putin de a influenţa Europa

Un document de strategie de la Moscova, văzut de o publicaţie germană, dezvăluie cum a fost sfătuit Vladimir Putin să influenţeze Europa prin intermediul unor partide populiste şi de extremă dreapta, inclusiv formaţiunea antieuro Alternativa pentru Germania (AfD).