Românii sunt mari iubitori de pizza. Datele unei aplicații de livrare arată că Cluj-Napoca se numără printre orașele în care se comandă cel mai mult acest tip de mâncare.
Un clujean s-a trezit cu bacșișul gata adăugat pe bonul fiscal, fără să fie întrebat de chelner dacă este de acord, într-un local din centrul orașului.
O pizzerie din București care și-a însemnat pe trotuare numărul de telefon a fost blamată public de primar pe internet, care i-a trimis pe polițiști „să le bată la ușă”.
Păstrarea fiecărui preparat la temperatura potrivită și expunerea sa într-un mod cât mai atrăgător pentru clienți reprezintă două elemente esențiale pentru a obține succesul, atunci când dețineți sau administrați o unitate de alimentație publică.
O pizzerie cunoscută din Cluj-Napoca a fost amendată de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor cu 30.000 lei, după ce au găsit produse fără termen de valabilitate și o pizza care conținea larve.