monitorulcj.ro Menu

UPDATE FOTO 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren

Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat sâmbătă după amiaza din arestul IPJ Cluj. Imediat, a fost instituită o alertă în tot judeţul pentru căutarea lor. Toţi poliţiştii din judeţul Cluj s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină. IPJ Cluj a făcut public pozele celor patru evadaţi. Cei patru au vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani.

Procurorul care s-a ocupat de cazul fetei omorâte în lift: Ucigaşul este cel din puşcărie

Adrian Pop s-a prezentat luni la Poliţia Cluj unde a mărturisit că este autorul unei crime comise în urmă cu 14 ani. Cu toate că a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, bărbatul nu a fost reţinut. Pentru această faptă, un tânăr a fost condamnat, în urmă cu 13 ani, la 19 ani de închisoare. Procurorul care a anchetat cazul susține că cel condamnat este autorul faptei.

Dublă crimă într-un cartier din Cluj-Napoca

Descoperire macabră marţi dimineaţa în cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napoca. Un apel la 112 făcut în jurul orei 11.30 anunţa că două persoane au fost găsite moarte pe strada Doinei. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj este vorba de un bărbat şi o femeie. Autorul prezumtiv al dublului asasinat a fost prins, dar este grav rănit.