Actualitate

Femeia care şi-a aruncat pe geam bebeluşul de două luni, urmărită penal pentru omor

Femeia care şi-a aruncat pe geam bebeluşul în vârstă de două luni, de la etajul al doilea al unui imobil din Cluj-Napoca, acesta murind în urma impactului, este urmărită penal pentru omor, fiind internată la Clinica de Psihiatrie pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Nicolae Moldovan, a declarat, miercuri, că femeia, Monica Adriana Abu-Zarifeh, este urmărită penal pentru omor.

El a afirmat că din cercetările făcute a reieşit că marţi, în jurul orei 14.00, femeia şi-a aruncat fetiţa în vârstă de două luni pe geamul apartamentului dintr-un bloc situat pe strada Aurel Vlaicu nr. 25 din municipiul Cluj-Napoca, iar copila a murit în urma impactului.


Potrivit acestuia, concluziile preliminare emise de Institutul de Medicină Legală arată că moartea micuţei a fost violentă şi s-a datorat unui traumatism cranio-cerebral, cu fractură de boltă şi bază craniană, "dilacerare cerebrală cu pierdere de substanţă nervoasă şi hemoragie".

Surse judiciare au declarat că femeia a fost internată la Clinica de Psihiatrie, urmând să fie supusă unui examen psihiatric pentru a se vedea dacă avea sau nu dicernământ în momentul incidentului.


Conform aceloraşi surse, femeia are 41 de ani şi este căsătorită cu un cetăţean iordanian, cuplul având, iniţial, şapte copii, din care patru ar fi cu tatăl lor în Germania. Alţi doi copii - două fetiţe în vârstă de patru, respectiv şase ani -, care erau în casă în momentul incidentului, au fost daţi în grija bunicii din partea mamei, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, micuţa va fi înmormântată într-un cimitir musulman din judeţul Bihor.


Marţi după-amiază, Poliţia a fost sesizată că un bebeluş a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Cluj-Napoca şi a murit în urma impactului. La locul incidentului a ajuns un echipaj SMURD, care nu a putut decât să constate decesul micuţei.

Surse judiciare spuneau că bebeluşul, o fetiţă de două luni, ar fi fost aruncat pe geam de mama sa, în urma unui episod depresiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter